af Britta BC | feb 7, 2017 | Råd og Vink
Februar råd og vink I februar begynder forberedelserne til foråret . Det betyder, at naturen gør sig klar til foråret med en periode med udskillelse. Det er altså tid til forårsrengøring. Naturen bruger uvejr af al slags som sin metode til denne renselsesprocess....
af Britta BC | okt 10, 2016 | Råd og Vink
Oktober – råd og vink (oprindeligt fra 1933 tekst) Oktober er overflodens måned, hvor menneskets utrættelige arbejde og naturens uudtømmelige kræfter har givet en rig høst. Vi kan glæde os ved naturens utallige gaver og taknemligt og fornuftigt gøre brug af dens...
af Carsten M. | dec 29, 2015 | Råd og Vink
Råd og Vink – 2015 februar I februar begynder forberedelserne til foråret. Det betyder, at naturen gør sig klar til foråret med en periode med udskillelse. Det er altså tid til forårsrengøring. Naturen bruger uvejr af al slags som sin metode til denne...
af Carsten M. | aug 21, 2015 | Råd og Vink
Fra nov. 1972 ”Dansk Mazdaznan Månedsskrift.” Så snart Solen nærmer sig sit laveste Punkt, vender vi vor Opmærksomhed mod Jordens Kræfter, der trækker sig indad og samler sig sammen, og tillige mod den varmende Ild, hvis Udstrålinger formindsker Luftens Fugtighed,...
af Carsten M. | aug 20, 2015 | Råd og Vink
Fra Dansk Mazdaznan 1977 Oktober eller høstmåneden står Vægtens Tegn. Vægten, der er det midterste af det tre lufttegn, er fremstillet ved de to Vægtskåle. Den, som vil spise, må først arbejde, for at de rette Gaver kan til vejes ham. Så snart Vejret bringer Kulde og...
af Carsten M. | okt 18, 2009 | VP-Kogebog
Vegetariske Perler – Året rundt fylder i år 12 år. Jubilæumspris: 199 kr. Vejledende pris i butikkerne: 298 kr. Evigt gyldige ernæringsprincipper i Vegetariske Perler Ester Andersen´s opskrifter og tilberedning principper bygger på gammel visdom fra østen. I...